Om mig

Jag är född och uppvuxen i Nynäshamn. Här har jag arbetat som gitarrpedagog och ensemble- och körledare på Kulturskolan och har min examen från SMI, Stockholms Musikpedagogiska Institut.

I min vardag har jag skrivit hundratals arrangemang för kör, rock/pop/stråk/blås/gitarrgrupper. Bl a har vi satt upp King of pop, a tribute to Michael Jackson där ett hundratal dansarare, sångare och musiker deltog.

Som trubadur har jag spelat på privata fester, företagsevenemang, pubar och kryssningsfartyg, after ski och after beach, begravningar och bröllop, ja t o m Knattedisco! Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Jag kan tillhandahålla ”mingelmusik”, allsång, quiz samt ett brett spektra av låtar allt från Evert Taube till AC/DC. Har ni speciella önskemål om några favoritlåtar så fixar jag även det! Min repertoarlista här på hemsidan visar de låtar som jag har med musikbakgrunder. Men jag kan alltså naturligtvis även spela unplugged det ni önskar.

534020_420406751348294_1667611863_n

 

Välkomna med era bokningar!

3 Responses to Om mig

 1. Rosa says:

  Hej Kenth

  Vad tar du betalt per gig?

  Tar du per timme?

  Finns det möjligtvis ett videoklipp på youtube där jag kan höra dig sjunga/uppträda?

  Med vänlig hälsning
  Rosa

 2. Hej Kenth,

  Mitt namn är Niklas och jag är frilansade trummis och vill bara tala om att om du behöver en trummis till dit nästa projekt, hur stort eller litet det än är, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till mig. Jag har erfarenhet av både live och studioarbete, jag har även möjlighet att spela in upp till 8 individuella kanaler trummor i min egen studio som du sedan kan mixa och redigera ut efter ditt tycke och smak. Och jag spelar det mesta från jazz till rocke’n’roll och är väldigt öppen för att prova nya stilar.

  Som ett komplement till mitt frilansande som trummis så erbjuder jag även dom flesta typer av musik och ljudproduktions tjänster. Så så som inspelning, mixning etc. Du hittar mer information om det på http://www.njbmusic.com .

  Jag är godkänd för F-skatt så att jobba mot faktura är absolut inga problem, snarare så är det en fördel för mig i alla fall.

  Så hör gärna av dig om du vill veta mer om vad jag kan göra för dig, eller titta in på min hemsida http://www.niklasjblixt.com .

  Vänliga hälsningar,
  Niklas J. Blixt

 3. Göran Andersson says:

  Hej Kenth och så mycket tack för senast.
  Ni var synnerligen en trevlig bekantskap du
  och Kristina.
  Oj oj vilken gitarrhjälte o va himla bra!!!
  Du behöver ingen avokat för dagens vedermödor
  du bara spelar en låt så blir allt bra.
  Jag har åsse tittat på Kristinas bravader i
  skolan. Jag säger bara det: Vad ni är superbra!
  Hälsningar Göran o Gunilla

Kommentera